گوشتهای فرآوریشده خطر زوال عقل را «افزایش میدهند»
بر اساس دادههای این پژوهش، افزایش مصرف گوشتهای قرمز فرآوریشده به طور متوسط «یک و ششدهم سال پیری مغز را سریعتر میکند». مینگیانگ سونگ، استادیار ایمنیشناسی بالینی و تغذیه در هاروارد، در گفتوگو با شبکهٔ آمریکایی سیانان تأکید کرد که «گوشتهای قرمز فرآوریشده به دلیل محتوای بالای نمک، آهن و افزودنیهای مضری که برای فرآوری استفاده میشود، قویترین ارتباط را با زوال عقل نشان میدهند.
همچنین، پاسخهای التهابی و اختلالات سوختوساز (مانند مقاومت به انسولین) که با مصرف بالای گوشت قرمز همراه هستند، ممکن است در تسریع زوال عقل نقش داشته باشند.» این مطالعه بر بررسی دادههای بیش از ۱۳۳ هزار نفر با میانگین سنی ۴۹ سال متمرکز بوده است. دادهها شامل اطلاعات بهداشتی دقیقی بود که طی یک دوره طولانی جمعآوری شده و هر دو تا چهار سال یکبار بهروزرسانی میشده است.
0 Comments: